Samenwerken met Evelijn

Jullie hebben een prachtig huis, of één op het oog, maar bij de indeling en inrichting kunnen jullie wel wat advies gebruiken. Het verbouwen en inrichten van een huis kost bovendien veel tijd en energie. Tijd die je misschien niet hebt, of die je liever aan iets anders besteedt. Ik kan in dat proces een rol spelen.

Eerst bespreken we al jullie wensen en ideeën, en op basis daarvan maak ik een totaalontwerp. Dit ontwerp helpt jullie vervolgens de juiste keuzes op het juiste moment te maken.

lampjes-samenwerken-evelijn-ferwerda

stoel-tafel-samenwerken-evelijn-ferwerda

Met het totaalontwerp in de hand gaan we gericht op zoek naar de spullen en materialen die daaraan invulling geven. Op basis van de gesprekken die ik met mijn opdrachtgevers heb gevoerd en het plan dat er al ligt, rangschik ik de keuzes. Daardoor hoeven mijn opdrachtgevers alleen na te denken over serieuze opties.

Daarnaast ben ik klankbord bij de keuze van de verschillende leveranciers.

Mijn kennis van de markt maakt dat het proces vlot verloopt. Daardoor blijft het maken van keuzes leuk en wordt het geen opgave.

Ik werk samen met een netwerk van vakmensen en ambachtslieden. Van behanger, meubelmaker en stoffeerder tot lichtontwerper. Ieder heeft zijn eigen specialisme en samen realiseren we de plek waar onze opdrachtgever zich helemaal thuis voelt. Binnen die samenwerking heb ik een coördinerende rol, voor de opdrachtgever ben ik het aanspreekpunt.

Tijdens de uitvoering van het ontwerp kom je altijd voor verrassingen te staan, technisch dan wel financieel. Dat is een proces waar iedereen die verbouwt of opnieuw inricht doorheen gaat. Ik begeleid mijn opdrachtgevers door dat hele proces, tot aan het punt waarop zij volledig tevreden zijn.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Website gemaakt door Webbrouwer